07/12 -16

Nytt svenskt klädföretag som gör jackor med tvättbjörnspäls i kragen…
Hur kan den här industrin ens existera i dagens samhälle? Har vi inte vuxit ifrån modet att bära döda djur på kroppen? Finns flertalet modedesigners som bojkottar den här industrin och använder sig enbart av alternativa lösningar just för att undvika dödandet av oskyldiga djur.
Känns så bakåtsträvande och fruktansvärt negativt att fortfarande, år 2016, använda päls när det finns andra alternativ. Så egoistiskt av en människa att ta någons liv för sin egen vinnings skull, vem gav er ens rätten att göra så?Skulle det komma fram att ni använder er av samma metod eller liknande som man gör för att utvinna angora från angorakaniner kommer vi garanterat bli er största huvudvärk någonsin.Frågor vi kräver att ni Stella Blake besvarar:

•Varför känns det okej att ha döda djur runt huvudet?
•Varför använder ni inte syntet/fuskpäls?
•Vad heter företaget som ni köper in pälsen ifrån?
•Var kommer tvättbjörnarna ifrån?
•Hur fångas tvättbjörnarna in?
•Hur behandlas de innan de blir av med sin päls?
•Vilken metod använder man sig av för att ta bort pälsen?

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #SvPol #Pälsjacka #Päls #Ego #LåtDjurenLeva #VarFörändringen #Sheeple #Vakna #WakeUpSweden #Djurrättsalliansen #Djurensrätt Djurrättsalliansen Djurens Rätt

https://www.instagram.com/p/BNtYyeah8iVjM_NYNECOLbCxZueGUWpBigHQtI0/

Visa mer

stella-blake-1 08/12 -16

Här är de fyra väldigt modiga pojkarna i 20årsåldern bakom det nystartade företaget Stella Blake som väljer att blockerar alla som ställer frågor angående tvättbjörnspälsen på deras jackor. Har ni inget att dölja kan ni enkelt svara på följande frågor:

•Varför känns det okej att ha döda djur runt huvudet?
•Varför använder ni inte syntet/fuskpäls?
•Vad heter företaget som ni köper in pälsen ifrån?
•Var kommer tvättbjörnarna ifrån?
•Hur fångas tvättbjörnarna in?
•Hur behandlas de innan de blir av med sin päls?
•Vilken metod använder man sig av för att ta bort pälsen?

Flertalet väletablerade klädföretag så som Boomerang, Tiger of Sweden och Hugo Boss för att nämna några, har valt att sluta använda päls till sina kläder för att de inte vill vara en del av det djurplågeri dessa oskyldiga djur utsätts för.
Det här är bara en början, vi kommer inte ge oss. Expect us.

https://m.facebook.com/johan.andersson.71868964?pn_ref=friends_search

https://m.facebook.com/profile.php?id=526008798&fref=ts

https://m.facebook.com/jonatan.soderlund.5?fref=ts

https://m.facebook.com/Gideonjuniormyers?fref=ts

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #SvPol Djurens Rätt Djurrättsalliansen #VägraPäls #RäddaDjuren #Pälsjacka #Vakna #WakeUpSweden #StellaBlakeWear #Sheeple

https://www.instagram.com/p/BNww4JPBAm0rUv1M6tI894fjjCSpWcxZ0m_8ME0/ Visa mer

https://www.facebook.com/AnonymousOPSSweden/photos/a.1380739442231338.1073741828.1380238042281478/1621609008144379/?type=3&theater

stellablake-2


09/12 -16

Vi ifrågasätter ALLT och ALLA, vänj er!

När vi fick veta att ett nystartat företag använde sig av tvättbjörnspäls i sina kragar blev vi genast tvungna att fråga, på ett trevligt sätt, var pälsen kom ifrån. Vi vet att det finns de som använder sig av tex djur som blivit överkörda för att göra sina pälskläder, hade så varit fallet så visst inga problem, dock fortfarande oklart varför folk vill bära djur på kroppen… Men vi vet också att pälsindustrin ser helt åt helvete fruktansvärd ut. Djuren fångas in, eller föds upp, blir satta i minimala burar tills de brutalt får hela pälsen avsliten från kroppen när de fortfarande lever. Hur de blir misshandlade där emellan med sparkar och slag av hårda föremål gör inte saken bättre heller.
Eftersom vi inte fick något svar på våra frågor utan blev bemötta med att våra, till en början vänliga, kommentarer blev raderade misstänkte vi genast att det var något åt det negativa hållet. Vi fortsatte att kommentera och skickade meddelanden men strax därinpå blev vi blockerade och blev utan någon form av svar. Flertalet personer har skrivit till de och ifrågasatt var pälsen kommer ifrån, men alla blir bemötta på exakt samma sätt. Kommentarerna raderas och de blir blockerade från kontot.
Vi förstår nu att ni på Stella Blake har en del att dölja, annars hade ni aldrig bemött de här frågorna på det här sättet.
Att ni som nystartat företag INTE väljer att använda humana alternativ framför djurmisshandel är för oss och många andra ofattbart. Till alla er som väljer att stödja @stellablakewear oavsett om ni köper jackorna med flådda tvättbjörnar på, eller “bara supportar en vän”, så kolla på någon av de här kortare dokumentärerna, eller enkelt bild-googla “raccoon dog fur” så kanske ni vaknar till liv.

https://youtu.be/4tk8cTvMn7Y

https://youtu.be/AIrcI_S0aN8

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #SvPol #StellaBlakeWear #Pälsjacka #VägraPäls #RäddaDjuren #Djurmisshandel Djurens Rätt Djurrättsalliansen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Animal Liberation Front Animal Liberation Worldwide #AnimalLiberation #SaveTheAnimals #SayNoToFur #AnimalCruelty
Rädda Djuren Rädda Djuren Djurskyddet Sverige ALF – Front Liberation Animal Animal Liberation Worldwide

https://www.instagram.com/p/BNye_XHhmh3weNt_usFwUTWHYOWRKjIPLwPoow0/

https://www.facebook.com/AnonymousOPSSweden/photos/a.1380739442231338.1073741828.1380238042281478/1621884008116879/?type=3&theater

stellablake-3


09/12 -16

YES!!! Så jävla värt att Stiftelsen Friends Friends Arena backar från donationer ifrån Stella Blake som vägrar svara på frågor om deras jackor med tvättbjörnspäls.
Det är exakt såhär vi kämpar tillsammans, först då kan vi förändra på riktigt. Det här är ett jättebra steg i rätt riktning 💯stort TACK!Vi har bett om ett offentligt inlägg av Friends om detta som bekräftelse

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #SvPol #StellaBlakeWear #FuckStellaBlakeWear #Friends #StiftelsenFriends #Djurensrätt #Djurrättsalliansen #SägNejTillPäls #Aktivism #Aktivister #AnimalRights #ExpectUs
Djurens Rätt Djurrättsalliansen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Animal Liberation Worldwide Animal Liberation Front Friends Rädda Djuren Djurens Chans Animal Liberation Front Animal Liberation Worldwide ALF – Front Liberation Animal

https://www.instagram.com/p/BNy3BzUBsjNX5XcxJrNJzs2wg3x5ySf5BkDLe00/

stellablake-4


09/12 -16

Om nu pälsen kommer ifrån certifierade handlare varför har ni då undvikit att svara på så många människors frågor om var pälsen kommer ifrån & blockerat samtliga? Ni kunde enkelt ha svarat att den kommer från just certifierade handlare & att djuren behandlas väl. Om så är fallet borde det heller inte finnas några problem med att redovisa det hela. Att svara på våra sju frågor kan ni ändå göra trots denna “klausul”.

Vi är väldigt många, väldigt seriösa aktivister som gärna kommer & hälsar på er för svar, men vi tänker inte vänta tills efter årsskiftet, vi kräver svar nu.

Att det ska finnas info om era produkter på er hemsida stämmer inte, vi har gått igenom er hemsida flertalet gånger & det finns fortfarande INGEN INFORMATION om det vi vill ha svar på.
Ni har inte alls tagit emot kritik på bästa möjliga sätt, ni har enbart raderat kommentarer, vägrat svara på pm & blockerat användare. Det är ni som förvärrar hela situationen genom ert arroganta sätt. Att ni valt att koppla in både myndighet & advokat känns i våra ögon som att ni är rädda för vad som skulle kunna komma fram.
Ni skriver dessutom att samtliga inblandade kommer att anmälas, berätta gärna exakt hur det ska gå till & vad ni ska anmäla alla för. Menar ni alltså att alla de personer som ställt frågor till er om varför ni valt att använda tvättbjörnspäls på era jackor ska anmälas?
Det enda vi & många andra har gjort är att IFRÅGASÄTTA var tvättbjörnspälsen kommer ifrån & hur djuren har behandlats.

Att det förekommit negativa kommentarer om er päls är för att de skrivits av djurrättsaktivister som alla har rätt till att skriva exakt vad de vill angående era produkter. Internet är fritt för alla att kommentera exakt vad man vill, både på gott och ont. Det kommer alltid finnas en motpol till allt, oavsett vad det handlar om. Vårat tips är: lev med det eller lämna de sociala medier som finns.

All information som har givits ut om er är allmän information som vem som helst kan hitta på internet vilket inte är ett brott i sig.

Frågor vi kräver att ni @stellablakewear besvarar:
•Varför känns det okej att ha döda djur runt huvudet?
•Varför använder ni inte syntet/fuskpäls?
•Vad heter företaget som ni köper in pälsen ifrån?
•Var kommer tvättbjörnarna ifrån?
•Hur fångas tvättbjörnarna in?
•Hur behandlas de innan de blir av med sin päls?
•Vilken metod använder man sig av för att ta bort pälsen?

Expect Us @stellablakewear

Djurrättsalliansen Djurens Rätt Animal Liberation Worldwide Animal Liberation Front PETA (People for the Ethical Treatment of Animals)

https://www.instagram.com/p/BNzhZOLhxwa5_sas-fyt4JbKn8JbeVyRUePeaQ0/

stellablake-5


11/12 -16

@stellablakewear i sitt senaste offentliga uttalande funderar nu på att sluta använda päls på sina jackor och helt gå över till syntetpäls. Tillsammans under kort tid har vi redan lyckats få de på andra tankar, vilket vi ser som en stor seger för alla djurvänner och djurrättsaktivister! Vi hoppas att i framtiden kunna lyfta nya bolag som väljer syntetpäls och bojkottar djurmordsindustrin.

Men vi har tre krav till @stellablakewear

1. Skulle det visa sig att er resa till Hong Kong handlade om att knyta affärskontakter har vi en helt ny huvudvärk att ta itu med.

2. Ni ska un-blocka ALLA som har ifrågasatt er om pälsen, både på Instagram och Facebook.

3. Vi vill se en offentlig ursäkt till alla som har ifrågasatt er och ett tack för hjälpen att förbättra bolaget ni driver.

Vi hoppas att ni väljer att se det här som en seger istället för en nedgång, att ni står för liv och en human värld framför djurmisshandel och dödande av oskyldiga varelser.
Vill ni inte offentliggöra svaren på våra frågor kan ni gärna maila eller skicka pm till oss med era svar.
Tillsammans kommer vi mycket längre. Tills ni har lämnat pälsindustrin kommer vi fortsätta vara på er, valet är ert.

Ni hittar uttalandet i kommentarerna här: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1274408739298297&id=1068852973187209

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #SvPol #StellaBlakeWear #Pälsjacka #Päls #SägNejTillPäls #RäddaDjuren #Djurmisshandel #Djurensrätt #Djurrättsalliansen #AnimalRights #AnimalCruelty

Djurens Rätt Djurrättsalliansen Animal Liberation Worldwide PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Animal Liberation Front

https://www.instagram.com/p/BN38gV7hFMezeCRkjJeElajFXjj-nz5g6lTSfs0/

stellablake-6


stellablake-7


12/12 -16

@stellablakewear det där med att un-blocka ALLA aktivister verkar gå sådär va? Bara ett fåtal personer har tillgång till erat konto igen men långt ifrån alla. Ni har fortfarande inte svarat på det pm vi skickade er eller svarat någon av aktivisterna i kommentarerna, ni har heller inte skickat oss något meddelande om era svar. Går lite väl trögt för vår smak.. Alla vi djurrättsaktivister vill se handling nu, inte bara tomma ord som inte leder någon vart. Kom igen nu, visa att ni vill och kan förändra er.

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #SvPol #StellaBlakeWear #Pälsjacka #Päls #SägNejTillPäls #VägraPäls #Djurmisshandel #Djurrättsalliansen #Djurensrätt

Djurens Rätt Djurrättsalliansen Animal Liberation Worldwide PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Animal Liberation Front

stellablake-8


13/12 16

DET ÄR DAX!

Vi har väntat länge nog utan varken svar eller handling från @stellablakewear så nu trappar vi upp kampen. Vi ber alla att engagera sig i denna fråga, djurvänner, djurrättsaktivister, aktivister, anarkister, veganer, humanister, frihetskämpar, hacktivister, DDOS’are…
Vi ska visa de hur starka vi kan bli enade som EN.

Tillhör du de som är blockad? Prata med dina vänner, dina vänners vänner, din familj, din släkt, snubben i kiosken du köper cigg ifrån på morgonen, sl-tanten du brukar hälsa på, grannen, personalen på dagis när du lämnar kidsen, snacka med ALLA och engagera de!

Det tar 3 sekunder att gå in på Instagram eller Facebook och skriva en kommentar på deras bild. Det tar 5 sekunder att kopiera våra frågor och skicka de i ett pm till de. Det tar 2 min att ringa ett samtal till de och ifrågasätta var de köper in pälsen ifrån.

Nu visar vi hur stark motståndsrörelsen kan bli, på nätet och på gatan. #ExpectUs

https://www.instagram.com/stellablakewear/

https://www.facebook.com/stellablakewear/

https://www.hitta.se/sochb+stellaochblake+ab/stockholm/Vh~WW_5Xvm?vad=S%26b+Stella%26blake+AB%2C+Wallingatan+Stockholm

https://www.stellablakewear.com/

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #SvPol #StellaBlakeWear #Pälsjacka #Päls #SägNejTillPäls #Bojkotta #Djurvänner #Djurrättsaktivister #Aktivister #Anarkist #Vegan #Humanist #Frihetskämpare #FreedomFighter #Hacktivist #DDOSare #DDOS

Djurens Rätt Djurrättsalliansen Animal Liberation Worldwide PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Animal Liberation Front

https://www.instagram.com/p/BN8uhgphWjXCnTtKNhNGbLTbSDGFHNfqrCZmd40/

stellablake-9


15/12 -16

Är det någon som har fått ett seriöst svar av @stellablakewear ? Är det någon som fått svar överhuvudtaget?

Ni som är trötta på att vänta på svar och vill se förändring nu, kontakta oss via pm här eller på Facebook.

Vi vet att flertalet aktivister fortfarande är blockade på Instagram av Stella Blake så skulle alla ni kunna skriva “blockad” här i kommentarerna så vi kan se hur många det rör sig om nu, tack för hjälpen.

Kommentarerna fullkomligt haglar in på både deras Facebook-sida och Instagram! Helt fantastiskt vilket engagemang, tunga är ni! 💯

Just nu söker vi efter alla tänkbara djurrättsorganisationer. Arbetar du på någon eller känner någon, kontakta gärna oss via pm för ett framtida samarbete.
Tillsammans är vi starka #ExpectUs

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #Aktivister #SvPol #StellaBlakeWear #Pälsjacka #Päls #PälsÄrMord #SägNejTillPäls #Bojkotta #VarFörändringen #Djurrättsaktivister #RäddaDjuren

Djurens Rätt Djurrättsalliansen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Animal Liberation Worldwide Animal Liberation Front

https://www.instagram.com/p/BOCs2viBHHkbB7HyDwS41kC63cvbuynU84GB940/

https://www.facebook.com/AnonymousOPSSweden/photos/a.1380739442231338.1073741828.1380238042281478/1624750031163610/?type=3&theater

stellablake-10


21/12 -16

Uppmaning till alla aktivister, bomba alla @stellablakewear sidor, visa att vi är deras STÖRSTA huvudvärk 💯

Vi har låtit @stellablakewear vara nu några dagar i hopp om att de skulle finna tid att svara på våra frågor och uppfylla det vi krävde av de men.. ingenting har hänt. Mindre bra tycker vi och många andra upprörda djurvänner och aktivister.
Vi finner det fortfarande helt ofattbart att som nystartat företag, år snart 2017, väljer att beröva djuren på dess päls när det finns andra alternativ.
Frågorna kvarstår, vi vill fortfarande veta varifrån ni köper in pälsen, vi vill fortfarande veta varför ni inte använder syntetpäls och vi vill fortfarande veta vad ni gjorde i Hong Kong strax innan ni startade upp er verksamhet.

Hur kommer det sig att ni vägrar föra en diskussion? Ni väljer att göra det här till en mycket större sak än vad det hade behövt bli. Hade ni, när vi frågade er första gången om var pälsen kommer ifrån och vad det var, enkelt svarat något i stil med “det är tvättbjörn och vi köper in den från certifierade handlare” hade ni gjort så hade vi kunnat fortsatt föra en diskussion om hurvida ni kan välja bort pälsen och istället använda syntetpäls. Men ni vägrar, fortfarande. Istället för att svara på frågor eller visa någon slags insikt så fortsätter ni lägga upp nya bilder på era jackor med stora pälskragar, ni visar verkligen att ni bara skiter i och vill tjäna pengar, men inte ens det vågar ni erkänna när vi ifrågasätter er, har ni ens någon ryggrad? Ni vågar inte ens stå för era giriga handlingar men utför de mer än gärna.

Kom ihåg, det finns olika sätt att bära en tvättbjörn på, karman får bestämma över ert sätt #ExpectUs

#AnonymousOPSSweden #AnonOPS #Anonymous #Aktivist #Anarkist #SvPol #StellaBlakeWear #ErStörstaHuvudvärk #Pälsjacka #PälsÄrMord #SägNejTillPäls #VarFörändringen

Djurens Rätt Djurrättsalliansen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Animal Liberation Front Animal Liberation Worldwide

https://www.instagram.com/p/BOSSgaoBGFxaylk4DW_mNsuI3ftNEoqKj9Jr2U0/

stellablake-11


EXTRA

Full DOXX StellaBlakeWear Owners.
http://pastebin.com/SXBidDiS